سیر سیاه را چگونه نگهداری کنیم 2022-07-16

راهنمای جامع نگهداری از سیر شرکت اثاره

در طب سنتی بعضی از کشورها از سیر سفید و سیاه برای تقویت میل جنسی مردان استفاده می‌شود. آنتی‌اکسیدان‌های موجود در سیر می‌توانند بر جریان خون، میزان انرژی و سایر عناصر تأثیرگذار بر فعالیت جنسی اثر بگذارند. بعد از خشک شدن سیرها آن را آسیاب کنید و به ازای هر پیمانه ۱ الی ۲ قاشق نمک بهش بزنید تا بهم نچسبند.

سیر سیاه دکتر بیز

هنگامی که افراد با بیماری های متعدد، از جمله بیماری کبدی، مشکل دارند، بدن موادی را منتشر می کند که ممکن است مانع از دریافت اکسیژن در خون شود. در واقع اجزای سیر همان را دارد که ممکن است به اکسیژن رسانی مجدد خون و حفظ سلامت بافت ها و اندام ها کمک کند. هوموسیستئین (Homocysteine) نوعی آمینو اسید تولیدشده در بدن است که می‌تواند به دیواره رگ‌های خونی آسیب برساند و سلامت قلب و عروق را به خطر بیندازد.

هیچ گاه ترکیب سیر و روغن را در دمای اتاق نگهداری نکنید. زیرا این کار موجب رشد باکتری های مضر می گردد و ایجاد ماده ای سمی در سیر می شود. طرز نگهداری سیر خشک یا تازه در فریزر بسیار ساده است. اما برخی افراد معتقد هستند که این کار کیفیت سیر را تحت تأثیر قرار می دهد. برای نگهداری سیر در فریزر باید سیرها را پوست بگیرید و در دستگاه غذاساز یا مخلوط کن کاملاً خرد کنید.

قبل از بازشدن بسته می‌توانید آن را در دمای اتاق نگهداری کنید، ولی پس از بازشدن بسته حداکثر ۱ ماه در یخچال قابل‌نگهداری است. تهیه این نوع سیر کاری زمان‌بر است که از ۳ هفته تا ۶۰ روز طول می‌کشد. برای تهیه سیر سیاه چند روش خانگی وجود دارد، ولی بهترین روش قراردادن بوته‌های سیر در آرام‌پز یا پلوپز است. این روش بسیار آسان است، ولی برای دستیابی به طعم شیرین و خوشایند نهایی باید صبور باشید.

سرد کردن سیر، رطوبت را در آن افزایش می‌دهد و باعث رشد کپک و فاسد شدن سیر می‌گردد. ۲- قبل از ذخیره کردن، اجازه دهید بوته سیر  خشک شود. خشک کردن سیر قبل از ذخیره سازی اجازه می‌دهد تا عطر و طعم آن بیشتر و غلیظ‌تر بشود. سیر حاوی آنتی اکسیدان است که ضد سرطان بوده و رادیکال آزاد در بدن که عامل سرطان هستند از بین می برد. طی تحقیقات خاصیت ضد سرطانی و از بین بردن رادیکال های آزاد در بدن در سیر سیاه ۴.۵ برابر بیشتر از سیر تازه است. به علاوه یک پژوهش روی سرطان معده که انجم شد روند حجم و تومور های سرطانی را کاهش می دهد.

برای کسانی که کلسترول بالا دارند ، به نظر می رسد مکمل های سیر کلسترول کل را 10 تا 15 درصد کاهش می دهد. بیماریهای قلبی عروقی مانند سکته های قلبی و مغزی بزرگترین قاتلان جهان هستند. فشار خون بالا یا فشار خون بالا یکی از مهمترین عوامل محرک این بیماری ها است. سیر را می توان به طرق مختلف نگهداری و ذخیره کرد ، اما قانون شماره یک این است که همیشه سیر تازه را در فضایی تاریک و خنک و نگهداری کنید. در اینجا به چندین مورد از این خواص اشاره می کنیم و درباره‌ی آنها توضیح می‌دهیم. مقدار سیر به اندازه ای باشد که غذاساز قادر به خرد کردن آن باشد.

ترکیب سیر، زیره به همراه آب ولرم باعث کاهش نفخ و یبوست می‌شود. مصرف سیر موجب می‌شود تا خون رسانی به مویرگ‌ها افزایش پیدا کند و از انسداد مویرگی جلوگیری می‌کند. بنابراین می‌توان از سیر برای کاهش و مهار سکته قلبی استفاده کرد.

ابتدا پوست سیر سیاه را بگیرید و به تنهایی میل کنید. سیر سیاه شیرین است و مزه بدی در هان شما باقی نمی گدارد و به راحتی خورده می شود. می توانید از سیر سیاه در آشپزی و روی پتیزا و نان تست میل کنید و یا می توانید سیر سیاه را به صورت درسته با غذا میل کنید و یا آن را خشک کنید و به صورت خشک مصرف کنید.

هرگز سیر ترشی را در دمای اتاق نگه ندارید، زیرا بسیار سریع فاسد می‌شود. سیر سیاه نیز می تواند مانند سیر تازاه برای قلب مفید باشد. سیر سیاه پلاک های چربی دورن خون را با رسوب در دیواره رگ ها باعث تنگ شدن رگ ها و عروق می شوند و جریان خون و در نتیجه سکته مغزی و قلبی شود. سیر سیاه به خاطر داشتن ماده هیدروکسی خواص ضد التهاب بیماری های قلبی عروقی پیشگیری می کند. بنابراین مبتلایان به بیماری های قلبی عروقی بهتر است سیر مصرف کنند.

اگر بخواهید طعمی جدید به غذاهای نمکی، ترش‌مزه یا هر غذای غیرشیرین دیگری بدهید، سیر سیاه یکی از جالب‌ترین انتخاب‌ها به حساب می‌آید. از سوی دیگر، رد پای این خوراکی خوش‌عطر و طعم در تقریبا تمام فروشگاه‌های سراسر آسیا از مغازه‌های کوچک و محلی گرفته تا فروشگاه‌های زنجیره‌ای بزرگ پیدا می‌شود،. ناگفته نماند که پیش از این در کتاب کاله، خواص انبوهی ماده غذایی مغذی دیگر مانند خواص بادام زمینی، خواص دانه چیا، خواص زنجبیل و خواص انبه را هم بررسی کرده‌ایم. آنها را با مقداری روغن زیتون، پنیر پارمزان، ادویه و نمک مخلوط کنید تا یک پستوی تازه درست کنید. یا مقدار کمی از سیر را خرد کنید و به دستور تهیه سس سالاد ترکیبی مورد علاقه خود اضافه کنید . بسیاری از افراد برای نگه داشتن سیر آن را در یخچال میگذارند که کار اشتباهی است .

درون یک ظرف شیشه‌ای را از سیرهای پوست گرفته، پر کنید و بعد روی سیرها سرکه بریزید تا شیشه کامل پر شود. حالا درب ظرف را محکم ببندد و درون یخچال قرار دهید. ۲- می‌توانید حبه‌های سیر را پوست کنده و ریز خرد کنید یا چرخ کنید. سپس سیر‌ها را در یک کیسه فریزر پلاستیکی یا در یک ظرف در بسته مخصوص  انجماد  قرار داده و در فریزر بگذارید. در این متن همراه ما بودید و با خواص و مزایای استفاده از سیر آشنا شدید. همچنین روش های متفاوت برای نگهداری از سیر را برای شما شرح دادیم.

علم مدرن اخیراً بسیاری از اثرات مفید سیر بر سلامتی را تأیید کرده است. پوستش را بگیرید، جوانه را در بیاورید و از  قسمت بدون جوانه سیر استفاده کنید. این اپلیکیشن با بیش از ۱۴۰۰ دستور پخت، شامل انواع غذاهای ایرانی و بین‌المللی در دسترس عموم قرار گرفت.

با گذشت حدودا ۱۴ روز، حبه‌های سیر به رنگ سیاه درمی‌آیند و سفت می‌شوند، اما همچنان باید عمل آوردن را ادامه دهید. یک هفته بعد، حبه‌ها آب می‌روند و بنابراین پوسته بیرونی هم شل‌تر می‌شود. درست در همین زمان باید به بررسی سیرهای خود بپردازید. یکی از بهترین روش ها برای نگهداری سیر درست کردن پودر سیر خانگی است.

سیر سیاه به دلیل داشتن فواید بی‌شماری که برای سلامتی دارد، آن را به یک ماده‌ای ارزشمند تبدیل کرده است. با خواندن مقاله آیا سیر سیاه تاریخ انقضا دارد، دیگر می‌دانید که برای نگهداری و افزایش عمر مفید این ماده غذایی بسیار سودمند چگونه باید اقدام کنید. ما با شعار تغذیه، تندرستی و زندگی سالم که حق طبیعی بشر است، هدف خود را بر پایه سلامتی هم‌وطنان محترم بنا نهاده‌ایم تا همیشه لبخند رضایت و آرامش را روی لبانشان نظاره‌گر باشیم. برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص شرایط نگهداری سیر سیاه و سایر اقلام دیگر تنها کافی است با کارشناسان ما تماس بگیرید تا شما را در این زمینه راهنمایی کنند. حبه‌های‌ سیر را بی‌آن‌ که‌ آنها را از یکدیگر جدا سازید، در داخل‌ فریزر قرار دهید. هنگام‌ مصرف‌ آنها را پوست‌ بکنید و قبل‌ از آن‌ که‌ یخ‌ آنها ذوب‌ شود، خرد کنید.

برای تهیه سس می‌توان از مواد اضافی مختلفی استفاده کرد. سیر سبز فقط سیری است که هنوز بالغ نشده است و شبیه پیاز سبز است. آنها معمولاً در سرخ کردن یا حتی درست مانند مارچوبه به خوبی آماده می شوند . برگ های سیر معمولاً نازک  و همچنین به شکل حلقه‌دار هستند و رایحه‌ای عالی ایجاد می‌کنند. در بالای هر کدام یک جوانه محکم بسته و در عین حال برآمده وجود دارد. انتها و جوانه ها را برش بزنید، روغن، نمک و فلفل بریزید و روی گریل روی شعله متوسط ​​قرار دهید.

مقدار زیادی سیر را در سرکه قرار دهید و سیر ترشی درست کنید. سیرها را پوست بگیرید و درون دستگاه خشک کن بریزید و طبق دستورالعمل روی دستگاه خشک کن، صبر کنید تا سیرها کامل خشک شوند. وقتی همه سیرها ترد و شکننده شدند، یعنی همه آن ها کامل خشک شده و می توانید به راحتی آن ها را پودر کنید. نگهداری سیر‌ها در محلی که تهویه مناسبی دارد، اجازه می‌دهد تا سیر تنفس کند و طول عمر آن را افزایش می‌دهد. ۳- سرد نگه داشتن و یا منجمد کردن سیر یک ایده بد است؛ زیرا باعث فاسد شدن سیر می‌شود.

سریع‌ترین راه جهت آماده کردن سیر برای نگهداری در فریزر، قرار دادن حبه‌های پوست کنده شده به همراه اندکی آب داخل دستگاه غذاساز یا مخلوط‌کن و خرد کردن آن‌ها به شکل یکدست است. سپس پوره‌ی سیر را می‌توانید داخل قالب یخ بریزید یا روی سطح یک ورقه‌ی سیلیکونی به صورت نازک (و در نتیجه، قابل شکستن و جدا شدن) پهن کنید. بعد از آن‌که پوره‌ی سیر منجمد شد، قالب‌ها و ورق‌های منجمد را در ظرف درب بسته‌ای بگذارید و در فریزر نگهداری کنید. یکی دیگر از روش های نگهداری از سیر، قرار دادن آن در روغن است.

به نظر می رسد مکمل های سیر کلسترول کل و LDL را کاهش می دهد ، به ویژه در افرادی که کلسترول بالا دارند. به نظر می رسد کلسترول HDL و تری گلیسیرید تحت تأثیر قرار نمی گیرند. برای اینکه سیرها بدون تغییر رنگ و طعم برای مدت زیاد سالم بمانند به نکات زیر توجه کنید.

یعنی آن حبه‌های آبدار و تازه‌ی سفید رنگ با آن خطوط ارغوانی در باغچه‌ی خانه‌تان یا در فروشگاه‌های میوه و سبزی دیگر خودنمایی نمی‌کنند. تا انتهای این مقاله با سایت بازده همراه باشید، تا بتوانید کل سال را از این حبه‌های پرخاصیت و خوشمزه بهره‌مند شوید. اگر این روش را انتخاب کرده‌اید، حتماً سیرها را در شیشه قرار دهید تا رطوبت کاهش یابد. رطوبت می‌تواند باعث خراب شدن سیر شود و کیفیت آن برای طبخ را کاهش می‌دهد.

اگر سیرهای خراب، نرم و یا آسیب دیده وجود دارد، آن ها را جدا کنید. از بهترین روش های نگهداری سیر تازه با ساقه این است که به مقدار استفاده چند روزتان جدا کنید و آن را در ظرف در بسته داخل یخچال قرار دهید. طرز استفاده از سیر تازه هم بسیار ساده است و می توانید آن را به صورت رنده شده یا میکس در هر غذایی که دوست دارید استفاده کنید.

اگر صبر کنید تا یخ آن باز شود حبه های سیر شل و خراب می شود. ترکیبات گوگرد موجود در سیر در برابر آسیب اندام ها در برابر سمیت فلزات سنگین محافظت می کند. آلیسین یک ترکیب ناپایدار است که پس از برش یا خرد شدن در سیر تازه به طور مختصر وجود دارد. سیر در بسیاری از نقاط جهان رشد می کند و به دلیل بوی قوی و طعم لذیذ آن جزء محبوب غذاها است.

می توانید از این سیرها تا یک هفته در یخچال و برای مدت طولانی در فریزر نگهداری کنید. انتهای بوته‌ها و حبه‌های سیر را با چاقو یا قیچی ببرید و از طعم،‌ نرمی، و تازگی آن لذت ببرید. اکنون می‌توانید سیرها را در ظرف مخصوص فریزر قرار دهید؛ سیر کبابی حدودا یک هفته داخل یخچال دوام می‌آورند. میزان بالای روغن موجود در سیر اجازه‌ نمی‌دهد داخل فریزر بسیار سفت و یخ‌زده شود؛ از این رو، هر گاه به مقداری از سیر کبابی منجمد نیاز پیدا کردید، می‌توانید آن را با قاشق بردارید. یکی دیگر از روش های نگهداری از سیر قرار دادن آن در روغن مایع است.

خرد یا رنده کردن سیر پیش از نگهداری داخل فریزر، باعث از دست رفتن ارزش تغذیه ای آن می شود. توم سس سیر غلیظی است که در سرزمین شام رایج است.[۱۷] حاوی سیر له‌شده، نمک، روغن زیتون یا روغن نباتی و آب لیمو است[۱۸] که به‌طور سنتی با استفاده از هاون چوبی له می‌شود. بسیاری از افراد برای فرار کردن از طعم نامطلوب حاصل از جویدن سیر، آن را درسته قورت می‌دهند.

سیر سیاه برای تقوسیت سیستم ایمنی بدن و تقویت عملکرد سلول های ایمنی بدن لازن است و شما می توانید با خوردن سیر سیاه با معده خالی به کاهش وزن و تصیفه خون و رفع ناراحتی معده کمک کنید. سیر سیاه یکی از مهم‌ترین محصولات دارویی به شمار می‌رود که در مقایسه با سیر خام یا سفید از خاصیت‌های فراوانی برخوردار است. در هنگام خرید سیر سیاه فراموش نکنید که این ماده غذایی را حتماً در یخچال و جای خشک و سرد نگهداری کنید تا بتوانید به مدت زیادی از آن استفاده کنید. از این برش‌های نرم شده در روغن و / یا روغن طعم‌دار می‌توانید به عنوان سس سالاد یا چاشنی غذا استفاده کنید.

تهیه سیر سیاه در منزل می‌تواند تجربه‌ای جالب و مفید باشد. در این روش‌ها، سیر با دما و رطوبت کنترل ‌شده برای مدت‌ زمان مشخص تخمیر می‌شود تا به رنگ سیاه، نرم و شیرین درآید. نکته مهم در این نوع روش نگهداری، جلوگیری از یخ زدن سیر است. بنابراین سیر را پوست بگیرید، یک ظرف شیشه ای یا پلاستیکی را انتخاب کنید و تمام سیرها را درون آن بریزید. می خواهید سیر را مدت طولانی تری نگهدارید؟ پس سیرها را پوست بگیرید و درون سرکه ترشی بریزید. با این کار می توانید سیرها را به مدت 4 ماه درون یخچال نگهداری کنید.

ظروف سفالی به دلیل داشتن منفذهایی برای گردش هوا برای نگهداری سیر عالی میباشند . با این روش می توانی تا ۷ الی ۸ سال هم سیر را نگه دارید و مصرف کنید. حداکثر می توانید تا ۶ ماه سیر را تازه به شکلی که هست نگهداری کنید؛ به شرط اینکه نکات و روش های زیر را رعایت کنید. قبلاً در مورد ۹ استفاده مفید از سیر تازه در خانه نوشتم.

اما باید بدانید که برای نگه داشتن سیر و استفاده از آن در تمام فصول سال روش های زیادی وجود دارد. در این مقاله از سرویس سبک زندگی مجله کوروش می توانید با بهترین روش های نگهداری از سیر در خانه آشنا شوید. بهترین کار برای نگهداری سیر، نگهداری آن در دمای اتاق است. سعی کنید حدالامکان از قرار دادن سیر درون یخچال خودداری کنید. بهترین دما برای نگهداری سیر، دمای 16 درجه سانتی گراد است. اگر سیر را فریز کنید طعم آن عوض خواهد شد، همچنین نگهداری سیر در یخچال باعث رشد قارچ می شود.

در روش دیگر می‌توانید سیرها را داخل یک سینی فر که از قبل رویش کاغذ روغنی گذاشته شده، قرار دهید. حدود ۱ الی ۲ ساعت زمان لازم است تا سیر ها به طور کامل خشک شوند. هر ۱۰ دقیقه هم به سیر ها سر بزنید تا مطمئن شوید که مغز سیر خشک شده باشد. بعد از اینکه سیر ها خشک شدند، باید آن ها را کاملا آسیاب کنید. همچنین برای هر پیمانه سیر یک الی دو قاشق نمک بریزید تا سیر را به هم نچسبد. سپس می توانید پودر سیر را درون یک ظرف تمیز و خشک بریزید و در یخچال یا جای خنک نگهداری کنید.

مثلاً برای از بین بردن بوی گوشت یا ماهی از سیر استفاده می شود. به همین دلیل در بسیاری از غذاها با طبع سرد استفاده می‌شود تا طبع غذا نیز متعادل شود. پس برای نگهداری این ماده غذایی مفید حتما باید روش نگهداری آن را بلد باشید. سیر در دمای بین ۱۵ الی ۱۸ درجه‌ی سانتی‌گراد و رطوبت متوسط به مدت طولانی دوام می‌آورد. (اگر چنین اتفاقی برای‌ سیرهای‌تان افتاد، تنها کاری که می‌توانید بکنید این است که آن‌ها را به سرعت در سوپ سبزیجات مصرف کنید). می‌توانید سیر را منجمد کنید؛ با این‌ حال، برخی از آدم‌ها معتقدند سیر منجمد اصلا به خوبی سیر تازه نیست.

بر اساس بررسی هایی که در اینترنت نموده ایم سیر را برای مدتی خیلی طولانی نمی توان نگهداری نمود. دی آلیل سولفید احتمالاً ترکیبات گوگردی متعددی است که کاملاً در قسمت‌های سیر قرار دارد. این ترکیب گوگردی خاص در سیر در تحقیقات آزمایشگاهی تایید شده است که منجر به مرگ سلولی برنامه‌ریزی شده (آپوپتوز) در سلول‌های سرطانی سلول غیر کوچک ریه می‌شود.

حواستان باشد سیری که قرار است برای مدتی طولانی نگهداری شود، نباید چاقو بخورد. سیر شما به این صورت هم تازه می ماند و هم روغن معطری که به این ترتیب درست می شود سالادهای شما را خوش طعم تر و معطر می کند. پوسته ها باید جوان تر، سبز و همچنین مجعد و بدون تغییر رنگ باشند. مناظر قدیمی با گذشت زمان صاف می شوند و بافت سخت تر و همچنین طعم تندتری ایجاد می کنند. در اواخر بهار یا اوایل تابستان،برگ سیر را در بازارهای کشاورزان پیدا خواهید کرد.

این ویتامین برای سلامتی پوست بسیار مفید بوده و از بروز چین و چروک جلوگیری می‌کند. مصرف مکرر سیر باعث می‌شود پوستی درخشان‌تر داشته باشیم. این ادویه که از سیر سیاه خشک‌ و آسیاب‌شده به دست می‌آید، گزینه‌ای بسیار عالی برای اوقاتی است که می‌خواهید اندکی عطر و طعم سیر را به غذای خود بیاورید. با این روش تا مدت های طولانی می توانید از پودر سیر استفاده کنید. این کار هم باعث می‌ شود هزینه کمتری پرداخت کنید و هم مطمئن هستید که خودتان پودر سیر را درست کرده اید. بسیاری از افراد معتقدند پودرهای سیری که در کارخانجات تولید می‌شود، مزه آرد می دهند.

برای این کار، انگشت خود را محکم روی یکی از حبه‌های سیر قرار دهید و ببینید آیا نرمی آن را احساس می‌کنید یا خیر. اگر نرمی را احساس کردید، یک حبه را از ساقه و پوست سیر جدا کنید تا بتوانید بررسی دقیق‌تری داشته باشید. سیر سیاه زمانی آماده است که به نرمی اسفنج باشد و به راحتی جویده شود. فقط از یاد نبرید که برخی حبه‌های درونی‌تر به زمان بیشتری برای عمل آمدن نیاز دارند و بد نیست که فرایند را چند روز بیشتر ادامه دهید.