ماهی تن ، سرشار از اسیدهای چرب غیراشباع (امگا3) می باشد که یکی از مهم ترین مواد مغذی برای بهبود عملکرد مغز و قلب است.

امگا 3 میزان چربی بد خون مانند کلسترول ، تری گلیسیرید و LDL را کاهش می دهد. از این طریق تجمع پلاکت ها پایین آمده و از لخته شدن خون و ضخیم شدن رگ ها جلوگیری می نماید که نتیجه آن کاهش سکته های قلبی و مغزی می باشد.

پیشگیری از انواع سرطان ، دیابت نوع 2 و بیماری های قلبی عروقی از جمله فواید ماهی هوور به هنگام مصرف آن می باشد. برای آشنایی با مهمترین فایده ماهی تن

ایندکسر