فر هوشمند Anova Precision هم برای پخت و هم برای خشک کردن فیلم ها مناسب است


این کوره ای است که می تواند سبزیجات را در دمای پایین بخارپز کند ، بنابراین خطر پخت بیش از حد وجود ندارد. همچنین می تواند در دماهای بالا بخار بخورد تا خمیر نان زنده بماند و منبسط شود. علاوه بر این ، اجاق گاز دارای “حالت Sous Vide Mode” است که به شما امکان می دهد غذا را در دمای مناسب ، اما بدون نیاز به کیسه های پلاستیکی بپزید. علاوه بر این ، Precision به عنوان یک اجاق گاز همرفت ساده نیز عمل می کند و به شما امکان می دهد غذا را پخته ، پخته ، تفت دهید و سرخ کنید.

این ایده اجاق گاز همرفت در واقع چیز جدیدی نیست. به اصطلاح “اجاق های ترکیبی” چندین سال است که وجود دارد ، اما معمولاً فقط در رستوران های سطح بالا یا آشپزخانه های طراح (حداقل در ایالات متحده) یافت می شود. این بدان دلیل است که اجاق های تجاری “ترکیبی” معمولاً بسیار گران هستند – قیمت آنها در حدود 5000 دلار شروع می شود و می تواند تا 30000 دلار یا بیشتر باشد. برای مقایسه ، قیمت Precision 600 دلار معقول است. این ممکن است به نظر برسد مانند یک اجاق توستر معمولی ، اما کارایی بیشتری هم دارد.

سخت افزار و طراحی

فر دقیق Anova

Engadget

دقت ویژگی های قابل توجهی را در میز آشپزخانه شما اشغال می کند. ابعاد 22.4 اینچ ، عمق 17.7 اینچ و ارتفاع 14.1 اینچ ، بسیار عظیم است. احتمالاً بزرگتر از اجاق مایکروویو یا توستر استاندارد است. علاوه بر این ، Anova توصیه می کند که به دلایل امنیتی یک پاکسازی 4 اینچی را کاملاً در اطراف آن نگه دارید تا در نتیجه حتی فضای بیشتری از آنچه انتظار دارید را اشغال کند. Anova همچنین توصیه نمی کند که هر چیزی را مستقیماً در اجاق ذخیره کنید ، زیرا ممکن است داغ شود و این امر می تواند مشکل ذخیره سازی را در آشپزخانه کوچک ایجاد کند. مزیت یک اجاق گاز بزرگ این است که فضای داخلی آن بسیار جادار است. من بدون هیچ مشکلی و حتی یک کوره هلندی با ظرفیت 25/7 لیتر موفق شدم جوجه کاملاً پنج کیلویی را جا بیندازم.

طراحی کوره تا حد زیادی توهین آمیز است. من تمایل دارم ظاهر لوازم خانگی از جنس استنلس استیل را ترجیح دهم ، اما Anova برای زیبایی کامل سیاه و سفید متناسب با اجاق گازهای برقی خود تلاش می کند. در سمت راست مخزن آب قرار دارد که هنگام باز کردن قفل دستگاه باید آن را در جای خود بلغزانید. به اندازه کافی بزرگ است که می تواند یک گالن آب را در خود نگه دارد ، بنابراین اگر از اجاق گاز به طور منظم استفاده نکنید ، یک بار شارژ مجدد هفته ها یا حتی ماه ها طول می کشد. یک سینی قطره ای نیز قرار داده اید که زیر جلوی اجاق گاز قرار می دهید تا تراکم اضافی در سرتاسر اجاق گاز شما جریان نداشته باشد.

آنووا توصیه می کند مخزن را به جای آب لوله کشی با آب مقطر پر کنید تا احتمال رسوب مواد معدنی به حداقل برسد. این ممکن است درد به نظر برسد ، اما همانطور که گفتم ، شما احتمالاً مجبور نخواهید بود که اغلب مخزن را پر کنید ، بنابراین فکر می کنم ارزش تلاش آن است. اگرچه من تجربه منفی با مخزن نداشته ام ، باید توجه داشته باشم که چندین گزارش آنلاین در مورد ایجاد ترکهای کوچک در اطراف بدنه پلاستیکی مخزن گزارش شده است. به نظر می رسد این شرکت در مورد تعویض قطعات معیوب واکنش نشان می دهد ، اما این بازخورد خصوصاً با توجه به گرانی اجاق گاز هنوز نگران کننده است.

اجاق گاز دارای عناصر گرمایی در بالا ، پایین و پشت است. در قسمت جلو یک صفحه لمسی وجود دارد که بسیاری از کنترل های دستگاه را در خود جای داده است. شما می توانید از بین چهار تنظیم گرمایش مختلف ، دما و زمان را تنظیم کنید ، عملکرد بخار را روشن و خاموش کنید و موارد دیگر. من توصیه می کنم در عوض از این برنامه برای این تنظیمات استفاده کنید ، زیرا این کار ساده تر است ، اما از اینکه Anova در صورت نداشتن تلفن در اختیار شما قرار می گیرد ، جایگزین ارائه می دهد.

علاوه بر خود فر ، شما یک دماسنج پروب دریافت می کنید که مستقیماً به اجاق گاز متصل می شود. دو قفسه فر؛ و ماهیتابه. این تابه برای سلیقه من کمی ضعیف است. هنگام گرم شدن تاب می یابد و خم می شود و بنابراین گاهی اوقات در اجاق تغییر شکل می دهد.

در حال استفاده

فر دقیق Anova

Engadget

یکی از نگرانی های اصلی من در مورد اجاق گاز فقط یادگیری نحوه استفاده از آن بود. چگونه می توانم با وسیله ای که قبلاً از آن استفاده نکرده ام و در هیچ یک از کتابهای آشپزی من ذکر نشده است ، آشپزی کنم؟ خوشبختانه ، Anova دارای یک برنامه اجاق گاز همراه با بیش از 150 دستور العمل است که شما را از طریق دستورالعمل های گام به گام در مورد نحوه طبخ با آن راهنمایی می کند. علاوه بر این ، از آنجا که از طریق WiFi به اجاق گاز متصل است ، برنامه می تواند تمام تنظیمات دما و رطوبت را با یک لمس برای شما انجام دهد.

بعضی از دستورها حتی با پخت و پز چند مرحله ای از قبل برنامه ریزی شده اند که از یک مرحله به مرحله دیگر می روند. به عنوان مثال ، در دستور تهیه مرغ سوخاری 101 ، در مرحله اول مرغ را از طریق sous vide با دماسنج پروب تهیه کردم. سپس ، وقتی مرغ به دمای هدف رسید ، برنامه به من هشدار داد كه آن را از فر خارج كنم ، سپس دكمه دیگری را فشار دادم تا فر تا دمای فوق العاده بالای 482 درجه فارنهایت گرم شود. بعد از اینکه کمی روغن روی آن ریختم ، در کمتر از 10 دقیقه مرغ را دوباره برگرداندم و پوست آن را به زیبایی پوشاند. در حالی که استفاده از دستورالعمل های از پیش برنامه ریزی شده از این دست باعث پخت و پز کردن برخی از لذت ها شد ، من واقعاً از آنها قدردانی کردم زیرا آنها به من کمک کردند نحوه استفاده از اجاق را یاد بگیرم.

من طی دو هفته گذشته دستورالعمل های بیشتری را امتحان کرده ام و فکر کرده ام که دستگاه با انجام چند ترفند در طول راه چه کاری می تواند انجام دهد. به عنوان مثال ، متوجه شدم که مرغ سوخاری فوق الذکر به روش “خشک” و بدون هیچ گونه بخار تهیه شده است ، به طوری که پوست لاستیک نمی شود. از طرف دیگر ، این برنامه به من دستور می دهد كه هر دو استیك و ماهی آزاد را به روش “مرطوب” با 100 درصد بخار تهیه كنم ، زیرا پوست مرطوب آنچنان آزار دهنده نیست. علاوه بر این ، استفاده از اجاق گاز sous vide به من اجازه داد دمای پخت را بالاتر از دمای هدف قرار دهم تا غذا سریعتر بپزد.

فر دقیق Anova

Engadget

به عنوان مثال ، با استیک ، دمای فر را روی 140 درجه و دمای پروب هدف را روی 124 درجه برای آمادگی متوسط ​​تا پایین قرار می دهم. در یک وضعیت طبیعی می تواند یک ساعت طول بکشد. اما در Precision تقریباً نیمی از زمان صرف شد. بله ، من مجبور شدم استیک را بیرون بیاورم و بعد آن را در یک ظرف چدنی جستجو کنم (گرمای تابشی اجاق گاز به اندازه گرمای رسانای یک ظرف موثر نیست) ، اما این هنوز یک پیروزی است. می توانید بدون هدر دادن کیسه های پلاستیکی آشپزی کنید و یک دسته آب را هدر دهید و سریعتره این ممکن است دلیل کافی برای درک یکدیگر باشد.

اما جایی که کوره واقعاً می درخشد ، آن با نان است. هنگام تهیه چوب شور از فر استفاده کردم تا خمیر را در دمای پایین آزمایش کنم. سپس خمیر را به صورت نان گرد گرد درآوردم و آنها را در فر بخارپز کردم ، که بسیار راحتتر از اینکه آنها را در یک قابلمه آب بجوشانیم. وقتی نان شیرینی بخار زد و بلند شد ، آنها را بیرون آوردم ، با شستن تخمها آنها را شستم و دوز سالم آنها را پاشیدم. سپس نان ها را در اجاق 392 درجه با 30 درصد بخار پختم. نتیجه آن قوطی های زیبایی جویدنی بود که به سختی باور می کردم خودم ساخته ام.

بعد باگت بود که من واقعاً از آن عصبی بودم ، زیرا من به سختی یک نانوای باتجربه هستم. در حقیقت ، در حالی که این کار را انجام می دادم ، فکر می کردم به نوعی گیج شده ام زیرا خمیر مرطوب تر از آن چیزی است که فکر می کردم باشد. من ظرف مخصوص باگت مورد نیاز دستور غذا را هم نداشتم ، بنابراین پس از فرم دادن به خمیر طبق دستورالعمل ، فقط آنها را روی یک سینی روکش شده از پوست قرار دادم.

سپس آن را در مرحله 475 درجه با بخار 100 درصد برای مرحله فنر فر قرار دادم. بعد از پنج دقیقه ، اجاق به طور خودکار با بخار صفر به مرحله خشک قهوه ای تغییر حالت می دهد. 10 دقیقه دیگر و من سه باگت جایزه گرفتم که با توجه به تازه کار بودن من کاملاً تعجب آور شد. آنها دقیقاً شبیه باگت های سنتی (شاید بیشتر شبیه نان های نفیس) نبودند ، اما طعم فوق العاده ای داشتند ، با خرده مرطوب فوق العاده و ظاهری سفت. من را محکم دور کردند. اگر یک نانوای بی تجربه مثل من می توانست با این اجاق گاز ، چوب بری و باگت عالی تهیه کند ، تصور کنید یک حرفه ای چه کاری می تواند انجام دهد.

فر دقیق Anova

Engadget

در یک زمان آنقدر با اجاق گاز احساس راحتی کردم که بدون نیاز به دستور العمل کامل توانستم از آن استفاده کنم. در زمان شکرگذاری ، من از آن برای تهیه ترشی استفاده می کردم با روشی مشابه برای کباب کردن مرغ. من آن را با استفاده از sous vide با یک دماسنج پروب تا دمای هدف 145 درجه آماده کردم ، بیرون آوردم و دوباره در یک اجاق 482 درجه قرار دادم تا پوست آن سرخ شود. نتیجه یک شام شکرگذاری عالی بود که غیر از این نمی توانستم بخورم

به نظر من اجاق گاز شگفت انگیز است ، اما ممکن است مطابق سلیقه همه نباشد. اول ، فکر نمی کنم برای افراد مبتدی خیلی مناسب باشد. کسانی که نسبت به فن آوری های جدید آشپزخانه احتیاط می کنند ممکن است تمایلی به این کار نداشته باشند. اگر گلدان فوری برای شما خیلی ترسناک است ، من از آن دور می مانم. چه بیشتر ، من فکر می کنم می توانم از تنظیمات بیشتری برای غذاهای اغلب پخته شده استفاده کنم. مثلاً یک دکمه مخصوص نان تست را واقعا از دست دادم. (یک دستورالعمل “Toast 101” در برنامه وجود دارد ، که به نظر من کمی زیاد است ؛ برای تهیه نان تست لازم نیست از دستورالعمل استفاده کنید.) اساساً ، اگر تمام آنچه را که بخواهید اجاق گاز با توستر باشد ، احتمالاً اجاق گاز خیلی زیاد است. .

همچنین ترجیح می دهم اگر می توانید پس از اتمام تایمر فر را خاموش کنید تا به طور خودکار خاموش شود. چه اینکه تمیز کردن اجاق گاز را دشوار می دانم. پس از فقط چند هفته پخت و پز با آن ، فضای داخلی در حال حاضر دارای لکه های زدودن لکه های چرب است.

خلاصه

Precision به عنوان تنها اجاق گاز همرفت و بخار ترکیبی موجود در بازار با کمتر از 1000 دلار ، هیچ رقیبی ندارد. البته ، اجاق های هوشمند دیگری مانند یك ژوئن ، تولا یا یكی از آمازون وجود دارد ، اما هیچ كدام از آنها كنترل دقیق دقیق دما و رطوبت ندارند. مطمئناً ، اگر خیلی به این موضوع اهمیت نمی دهید و فقط یک اجاق گاز می خواهید ، پس هر یک از گزینه های دیگر کار می کنند. اکثر آنها مطمئناً مقرون به صرفه ترند. آنها همچنین نسبت به آشپزهای تازه کار بسیار بخشنده تر هستند. اما اگر اجاق بخار حرفه ای می خواهید که به شما امکان ساختن باگت و نان شیرینی و تماشای غذای بدون کیسه را بدهد ، واقعاً چیزی شبیه آن نیست.


منبع: shose-news.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>