[ad_1]

علاوه بر این ، یک مزیت عمده در فرآیند تولید Eat Just این است که هیچ آنتی بیوتیکی را شامل نمی شود. استفاده بیش از حد از آنتی بیوتیک ها در کشاورزی صنعتی در حال تبدیل شدن به نوعی بمب ساعتی است که صحبت از سلامتی انسان می شود. “ما چنین فکر می کنیم [the way] برای حل واقعی مشکل گوشت – که یک مشکل بهداشتی است ، یک مشکل جنگل زدایی ، یک مشکل اخلاقی – ساخت پروتئین حیوانی است. ” اخبار NBC.

این شرکت تازه تأسیس حدوداً دو سال است که برای تأیید مقررات کار می کند. به عنوان بخشی از فرآیند ، او باید نشان دهد که می تواند به طور مداوم مرغ کشت شده را تولید کند. در حالی که تصمیم سنگاپور برای اجازه دادن به Eat Just’s ممكن است سایر كشورها را به پیروی از این امر ترغیب كند ، تصویب مقررات قانونی در ایالات متحده و سایر كشورهایی كه زمین آنها كم نیست ، برای سالهای آینده همچنان باقی خواهد ماند. به طور خاص در ایالات متحده ، گروه های لابی قوی وجود دارد که گاو و سایر پرورش دهندگان را نشان می دهد که با گوشت کشت مخالف هستند.

[ad_2]

منبع: shose-news.ir