بخار یکی از سریع ترین و مقرون به صرفه ترین روش های پخت غذا است. علیرغم این واقعیت ، این مورد به طور گسترده مورد پذیرش قرار نگرفته است زیرا بسیاری از اپراتورهای رستوران نمی دانند چگونه در آشپزخانه خود از بخار بخار استفاده کنند.

 

این تصور غلط رایج است که فقط سبزیجات را می توان با بخار پخت – اکثر غذاها می توانند بخارپز شوند. پخت و پز با بهترین مارک بخارپز این روش به حفظ آب میوه و مواد مغذی کلیدی بدون تغییر بافت غذا یا ایجاد انقباض زیاد مانند سایر روش ها کمک می کند. با انواع سبک های بخارپز ، از بخارهای تحت فشار گرفته تا بخارهای ساندویچی روی میز ، اقلام غذایی بسیار کمی وجود دارد که نمی توان آنها را با بخار تهیه کرد و اکثر عملیات خدمات غذایی از اجرای یک بخارشوی تجاری سود زیادی خواهد برد.

 

هنگامی که متعهد شدید که یک دستگاه بخار تجاری تجاری را در رستوران خود کار کنید ، باید نوع مناسب برای شما را تعیین کنید.

 

به چه اندازه بخارپز تجاری نیاز دارید؟

اندازه بخارها بسیار متفاوت است ، بنابراین برای کمک به شما در آشپزخانه ای که مناسب آشپزخانه شما باشد ، باید در نظر بگیرید که چقدر غذا می خواهید با آن بپزید. به طور معمول ، بخارپزهای تجاری تجاری بر اساس اندازه گیری آنها در قابلمه های با اندازه کامل 12 اینچ در 20 اینچ یا تابه های نیم سایز 10 اینچ در 12 اینچ و همچنین تعداد هر کدام مناسب است.

 

بخارپزهای مدل کف تمام سایز بین 6 تا 16 تابه بخار تمام اندازه را در خود جای می دهند ، در حالی که بخارپزهای تجاری کوچک روی میز بین سه تا شش تابه نگه داری می کنند. از آنجا که منوی هر آشپزخانه منحصر به فرد است ، فقط شما در نهایت می توانید تصمیم بگیرید که چه اندازه بخارپز تجاری تجاری مناسب است. برای اینکه بدانید چه نوع بخارپز مورد نیاز است ، نمودار زیر را مشاهده کنید که معمولاً بخارپز است و چند پوند از هر کدام را می توانید در یک تابه با اندازه کامل 212 اینچ بپزید

 

تفاوت بخارهای همرفتی و تحت فشار چیست؟

خرید با فشار

بخار یکی از سریع ترین و مقرون به صرفه ترین روش های پخت غذا است. علیرغم این واقعیت ، این مورد به طور گسترده مورد پذیرش قرار نگرفته است زیرا بسیاری از اپراتورهای رستوران نمی دانند چگونه در آشپزخانه خود از بخار بخار استفاده کنند.

 

این تصور غلط رایج است که فقط سبزیجات را می توان با بخار پخت – اکثر غذاها می توانند بخارپز شوند. پخت و پز با این روش به حفظ آب میوه و مواد مغذی کلیدی بدون تغییر بافت غذا یا ایجاد انقباض زیاد مانند سایر روش ها کمک می کند. با انواع سبک های بخارپز ، از بخارهای تحت فشار گرفته تا بخارهای ساندویچی روی میز ، اقلام غذایی بسیار کمی وجود دارد که نمی توان آنها را با بخار تهیه کرد و اکثر عملیات خدمات غذایی از اجرای یک بخارشوی تجاری سود زیادی خواهد برد.

 

هنگامی که متعهد شدید که یک دستگاه بخار تجاری تجاری را در رستوران خود کار کنید ، باید نوع مناسب برای شما را تعیین کنید.

ظرافت ساده بخار همرفت

خرید به روش Convection

بخارهای همرفتی برای بخارپز کردن ، شکار ، ذوب ، خورش ، گرم کردن مجدد و پخت و پز ایده آل هستند. شما حتی می توانید یک تخم مرغ پخته شده را در بخارپز بدون پوست کندن یک تخم مرغ آماده کنید ، تخم مرغ های خود را در یک تابه ورقه ای خرد کنید ، آنها را بخارپز کرده ، سپس آنها را تکه تکه کنید. به عبارت دیگر ، بخارهای جابجایی می توانند کارهای متعددی را انجام دهند که عموزاده های تحت فشار آنها نمی توانند انجام دهند.

 

بخارهای همرفت بسیار انعطاف پذیرتر و بخشنده تر هستند. تقریباً غیرممکن است که بیشتر غذاها را در یک غذا بیش از حد بپزید. به همین دلایل ، آنها در خدمات غذایی تجاری بسیار محبوب تر از جایگزین تحت فشار هستند.

 

بخارپزهای غذای همرفت با دمای ثابت 212 درجه فارنهایت پخته می شوند. از آنجا که بخار یک وسیله بسیار کارآمد برای انتقال گرما است ، حتی در دمای نسبتاً پایین ، سبزیجات یخ زده را در عرض چند دقیقه کاملاً می پزد. قسمت همرفتی نام آن از حرکت همزن طبیعی ناشی می شود که هنگام گردش بخار در داخل کابینت اتفاق می افتد و به پخت سریع غذا کمک می کند. غالباً تولیدکنندگان کابینت خود را برای افزایش این جلوه در گردش طراحی می کنند و برخی از آنها دارای فن هستند. روش اخیر همرفت اجباری نامیده می شود.

 

ایندکسر