قرص اسید اسکوربیک جهت تقویت سیستم ایمنی تن و سرعت بخشیدن به معالجه بیماری هایی زیرا سرماخوردگی و انفولانزا و در متابولیسم پروتئین کاربرد دارد. برای درمان نبود ویتامین C می قدرت از دوزهای بالاتر استعمال کرد. به این ترتیب ضروری به ذکر میباشد که در رخ به کار گیری از اسکوربیک اسید صنعتی درصورتیکه مبتلا هر یک از مشکلات بالینی شدید، به سرعت دوز مصرفی مکمل را قطع کرده و به دکتر مراجعه کنید. همچنین همان­طور که در بالا ذکر شد از این ماده به عنوان آنتی اکسیدان نیز به کارگیری می­شود و واجب به ذکر می باشد که مقدار اثر آنتی اکسیدانی به روش­های ساخت جنس مربوط است. در واقع اکثری از فرمولاسیون های افزودنی هست که از مزایای همین خاصیت به کارگیری می کنند.اسید اسکوربیک یکی از از مواد افزودنی و مواد غذایی دوست داستنی در بخش اعظم کشورها است. درصورتیکه چه بسیاری از افراد مقدار زیادی ویتامین C را مصرف می کنند، مشخص و معلوم وجود ندارد که دوزهای بالاتری دارند. نظیر هر اسید دیگری، آسکوربیک اسید هم یک عطر و طعم خوب ترش مهیا می کند که طعم بخش اعظمی از محصولات غذایی را ارتقاء می دهد. آلیسایکلوباسیلوس اسیدوترستریس باکتری اسپوردار و گرمادوست است که منجر تغییر طعم و بو در آب­میوه­ها می­شود. هدف از همین تحقیق، باز‌نگری اثر بازدارندگی نیسین و اسید آسکوربیک بر آلیسایکلوباسیلوس اسیدوترستریس در آب پرتقال بود. P) تعداد آلیسایکلوباسیلوس اسیدوترستریس در آب پرتقال گردید. افراد سیگاری میزان 35 میلی گرم در روز ، به ویتامین C بیشتری نسبت به اشخاص غیر سیگاری نیاز دارند. اشکال طبیعی ویتامین سی در تن به مدت طولانی تری نسبت به اشکال تصنعی آن باقی می مانند. به حیث نمی رسد مصرف ویتامین C مازاد – 500 میلی گرم در روز بدون مصرف داروهای فشار خون – فشار خون سیستولیک یا دیاستولیک را کمتر دهد. سطح های تحت ویتامین C در خون حساس افزایش فشار خون دیاستولیک و سیستولیک ملازم است. در نهایت تحلیل ترکیبات تیماری مختلف نشان داد که محلولپاشی اصلی غلظت 25 میلی مولار و پیش تیمار اهمیت غلظت 20 میلی مولار در حالت عدم تنش و تنش شدید در عمده صفات کارایی بهتری داشت. در بیمارانی اهمیت داشتن حصر در به کارگیری از سدیم به کار گیری از سدیم آسکوربات و در بیمارانی که در دریافت کلسیم حصر دارند، به کار گیری از کلسیم اسکوربات اسید اسکوربیک گرید دارویی ممنوع می­باشد. مواد و روشها: همین یک مطالعه تجربی میباشد که طی سال های 1389ـ 1388 در کالج علومپزشکی یاسوج انجام شد. این دوچندان محلول در آب هست و اغلب به تیتر یکی از اسرار رژیم غذایی مدیترانه نامیده می شود. در اینجا اکثر به باز‌نگری وب سایت اسید اسکوربیک ویکی پدیا.

ایندکسر